Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in olaylı derbinin ardından bugün saat 17.00'da basın toplantısı düzenleyeceği kaydedildi.
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu.
Sarı-kırmızılılar, Başkan Dursun Özbek'in karşılaşma sonrası yaşanan olaylarla ilgili bugün 17.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
NE OLMUŞTU?
Dev derbinin ardından Fenerbahçe'nin sahada galibiyet kutlaması yapmasına izin verilmedi.
Bunun üzerine sarı-laciverlilerin Başkanı Ali Koç'un RAMS Park'a gelerek oyuncularını zemine çıkartmasıyla birlikte saha içi karıştı.
Arbede sırasında polislere de müdahale edildiği görülürken, sarı-lacivertli yöneticiler güvenli şekilde stattan ayrılmıştı.
Bu olayların ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Maç sonrası stattan ayrıldım, olayları duyunca geri geldim. Ali Koç'un 40-50 kişiyle buraya gelip burada çalışanları darp etmesi, ağza alınmayacak küfürler etmesi kabul edilebilir bir şey değil. Şimdi ben geldim, yüreğin yetiyorsa gel buradayım bekliyorum seni. Delikanlılığın varsa gel." ifadelerini kullanmıştı.